306. SAUMON AU GINGEMBRE ET CORIANDRE À LA VAPEUR
15

Steamed salmon with ginger and coriander

307. SEICHES À LA PLANCHA SAUCE BBQ SATÉ ET MIEL
15

Cuttlefish Ti-Pan with honey and BBQ sauce

308. SEICHES SAUCE CURRY ROUGE ET COCO (PIQUANT)
15

Cuttlefish with red curry and coco sauce (spicy)

310. SCAMPIS AU 5 PARFUMS ÉPICÉ
15

Scampi with five perfumes (spicy) 

311. SCAMPIS AU GINGEMBRE ET CORIANDRE À LA VAPEUR
15

Steamed scampi with ginger and coriander

312. SCAMPIS SAUCE CURRY VERT ET COCO (ÉPICÉ)
15

Scampi with green curry and coco sauce (spicy)

313. SCAMPIS SAUTÉS AUX LÉGUMES CHINOIS
15

Scampi with Chinese vegetables

320. SCAMPIS NOIX DE CAJOU & BALCK BEAN SAUCE
15

Scampi with cashews and black bean sauce

403. CANARD LAQUÉ À LA PÉKINOISE AUX CRÊPES
15,50

Peking duck with pancake

404. CANARD AUX LÉGUMES SUR FONTE « TI - PAN »
14,50

Slices of duck Ti-Pan with vegetables

408. CANARD AUX LÉGUMES À LA SAUCE SATÉ
14,50

Duck with vegetables and Satay sauce

502. DÉS DE POULET À LA SAUCE CURRY VERT ET COCO (ÉPICÉ)
13,50

Chicken with green curry and coco sauce (spicy)

503. POULET CROUSTILLANT PIQUANT SUR FONTE « TI-PAN »
13,50

Crisp chicken Ti-Pan and spicy sauce

504. POULET FRIT CARAMÉLISÉ À L’ANANAS FRAIS
13,50

Chicken caramelized in fresh pineapples

505. DÉS DE POULET PIQUANT À L’IMPÉRIAL
13,50

Chicken Imperial with hot sauce

508. DÉS DE POULET AUX NOIX DE CAJOU
13,50

Chicken with cashews

618. FINES TRANCHES DE PORC LAQUÉ À LA SAUCE BARBECUE
14

Slices of roasted pork basted in our special BBQ sauce

620. PORC AUX LÉGUMES, SAUCE BBQ SATE ET MIEL
13,50

Pork with vegetables and chef sauce, honey and BBQ sauce

701. BŒUF AUX LÉGUMES DE SAISON ET CHAMPIGNONS CHINOIS
14

Beef with season vegetables and Chinese mushrooms

703. BOEUF AUX LÉGUMES À LA SAUCE BLACK BEAN
14

Beef with vegetables and black bean sauce

705. ÉMINCÉS DE BŒUF À LA SAUCE PIQUANTE
14

“SetChuang” hot beef

709. BŒUF 5 PARFUMS, LÉGÈREMENT DOUX ET PIQUANT
14

Beef five perfumes (lightly hot and sweet sauce)

712. BŒUF AUX OIGNONS SUR FONTE « TI-PAN »
14

Beef Ti-Pan with onions

715. BŒUF AU CURRY ROUGE ET COCO « TI-PAN »
14

Beef Ti-Pan with red curry and coco sauce

717. BŒUF AU GOÛT D’ASIE SUR FONTE TI-PAN (épicé)
14

Slices of beef Ti-Pan with hot spices

802. RIZ SAUTÉ AU POULET À L’ANANAS PARFUMÉ AU CURRY
13

Cantonese fried rice with chicken, pineapples and curry

803. RIZ SAUTÉ AU POULET
13

Cantonese fried rice with slices of chicken

804. RIZ SAUTÉ AUX SCAMPIS
15

Cantonese fried rice with scampi

806. RIZ SAUTÉ AU PORC LAQUÉ
13

Cantonese fried rice with roasted pork

808. RIZ SAUTÉ AUX LÉGUMES DE SAISON ( Végétarien )
13

Cantonese fried rice with Season vegetables (vegetarian)

823. GERMES DE SOJA SAUTÉS AU POULET
13

Soybean sprouts with chicken

825. LÉGUMES DE SAISON SAUTÉS AU WOK ( Végétarien )
13

Season mixed vegetables fried in WOK ( vegetarian )